Introductie

Service flat Cronestein is gelegen aan de Plantijnstraat, hoek van de Lammenschansweg te Leiden in een mooie omgeving op een eigen terrein van ongeveer 3.845 m². De flat kent 113 appartementen, in oppervlakte variërend van 50 tot 128 m². Er zijn 5 appartementen voor short stay verhuur. Het complex is geen serviceflat meer in de klassieke zin van het woord. De geboden service bestaat met name uit de aanwezigheid van een huismeester/schoonmaker. Daarnaast is er in de flat een aantal algemene ruimten, waarvan bewoners gebruik kunnen maken: een grote recreatiezaal, logeerkamers, een kleine kapsalon, een ruimte met gezamenlijk te gebruiken wasmachines en een fietsenstalling binnen en buiten.
De appartementen zijn verdeeld over twee vleugels met 12 woonlagen die gemakkelijk toegankelijk zijn via 3 liften en trappenhuizen. In de onderbouw bevinden zich de bergingen. Er zijn 23 garageboxen en daarnaast ook parkeerplaatsen op eigen terrein. In de directe omgeving zijn tegen betaling parkeerplaatsen langs de openbare weg.

Leiden heeft als woonplaats met de universiteit en het universitair ziekenhuis(LUMC) en vele musea, veel te bieden. Cronestein ligt plezierig centraal; vanaf het nabij gelegen NS-station Lammenschans zijn er frequente treinverbindingen met Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. De snelwegen A4 en A44 liggen op een steenworp afstand. Het centrum (circa 20 minuten) en het NS-station Lammenschans Leiden (circa 7 minuten) zijn vanaf de locatie Cronestein te voet bereikbaar. Er zijn busverbindingen naar de stations en het centrum van Leiden.


Grotere kaart weergeven
© Copyright Cronestein.nl